ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Η συνολική ψηφιακή στρατηγική για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αναβαθμίστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας.

BOOMS

REWARD

To Booms:reward είναι μία cloud εφαρμογή επιβράβευσης πελατών - Loyalty - που λειτουργεί άψογα στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σας. Είναι απλή στη χρήση και προσαρμόζεται αρμονικά στον τρόπο που δουλεύει η επιχείρησή σας.

BOOMS

CONNECT

Το Booms:connect είναι μία οnline πλατφόρμα για τη δημιουργία και αποστολή μαζικών στοχευμένων ή μη μηνυμάτων και post προς τους πελάτες σας. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

BOOMS

ATTRACT

Σα να έχετε τη δική σας – βραβευμένη –  διαφημιστική εταιρία, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Tο Booms:promote περιλαμβάνει πακέτα υπηρεσιών για ολοκληρωμένη Online και Offline επικοινωνία. Από σχεδιασμό έντυπων υλικών, Website και E-shop έως και πλήρες Media plan επικοινωνίας.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ

DEALS AND You

Αυτό είναι το D A Y – Deals And You.
Η mobile εφαρμογή του Booms:reward για λειτουργικά Android και iOS. Δώσε στους πελάτες σου τη δυνατότητα να μαθαίνουν πρώτοι τις προσφορές σου.

Κάνε την επιχείρησή σου μοναδική και διαφοροποιήσου από τον ανταγωνισμό. Διατήρησε τους πελάτες σου, αύξησε την επισκεψιμότητα και το μέσο όρο κατανάλωσης.

Follow Us

© BOOMS 2019 _ All Rights Reserved. Privacy Policy - Terms & Conditions