Κατεβασε τωρα την εφαρμογη

BOOMS

Ξεκίνα να μαζεύεις πόντους και εξαργύρωσε!
(1 € = 1 πόντος)

Ξεκίνα να μαζεύεις πόντους και εξαργύρωσε! (1 € = 1 πόντος)

BOOMS

Επειδη εσυ αξιζεις μονο το καλυτερο!

Ξεκίνα σήμερα να αποκτά αξία κάθε € σου!

Ξεκίνα σήμερα να αποκτά αξία κάθε € σου!

1.300.000

Συναλλαγές

150.000

Εξαργυρώσεις

Μην χανεις αλλο χρονο χωρις να ανταμειβεσαι!

Ξεκίνα να επισκέπτεσαι επιχειρήσεις που επιβραβεύουν την αφοσίωση σου.

ΠΟΝΤΟΙ & ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ

POS PAX Android

Τώρα σε συνεργασία με την Cardlink & την Worldline, ξεκίνα να συγκεντρώνεις πόντους και να εξαργυρώνεις, γρήγορα και ευκολά, σε κάθε σου συναλλαγή σε POS PAX Android με την χρήση της κάρτας σου.

ΠΟΝΤΟΙ & ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ

POS PAX Android

Τώρα σε συνεργασία με την Cardlink & την Worldline, ξεκίνα να συγκεντρώνεις πόντους και να εξαργυρώνεις, γρήγορα και ευκολά, σε κάθε σου συναλλαγή σε POS PAX Android με την χρήση της κάρτας σου.

BOOMS

Κατεβαστε την εφαρμογη μας τωρα και ανακαλυψτε μια καταπληκτικη εμπειρια!

01
Ανακάλυψε

Επιχειρήσεις που σε ανταμείβουν

02
Ενημερώσου

Για το πόσους πόντους έχεις συλλέξει σε κάθε επιχείρηση και πώς σε ανταμείβει

03
Ξεκίνα να λαμβάνεις

Ειδοποιήσεις για κάθε σου συναλλαγή και εξαργύρωση

– Με την εφαρμογή μας, μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις που θα σας ανταμείβουν για τις αγορές σας. Απλά περιηγηθείτε ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν.

– Κάντε τις συναλλαγές σας είτε με Μετρητά είτε με Κάρτα και συλλέξτε πόντους ανά επιχείρηση. Επιλέξετε για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά πόσους πόντους θέλετε να εξαργυρώσετε και τι επιθυμείτε για ανταμοιβή!

Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε μια έκπτωση σε € ή σε ποσοστό ή ακόμη και να πάρετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία δωρεάν. Εσείς επιλέγετε.

– Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ενημερώνεστε για τον αριθμό των πόντων που έχετε συλλέξει για τις αγορές σας ανά επιχείρηση και πώς η κάθε επιχείρηση σας ανταμείβει. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη των ανταμοιβών σας και να επιλέγετε τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

Και το καλύτερο;

Μπορείτε να ξεκινήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε συναλλαγή και εξαργύρωση που πραγματοποιείτε. Αυτό σας δίνει την ασφάλεια και την ενημέρωση που χρειάζεστε για να απολαύσετε την εμπειρία αγορών σας ακόμα περισσότερο.

Η BOOMS εφαρμογή σας δίνει πλέον την ευκαιρία και το προνόμιο να κάνετε αγορές σε επιχειρήσεις που γνωρίζουν ότι η πίστη σας σε αυτές πρέπει να ανταμείβεται.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε στις συνεργαζόμενες αυτές επιχειρήσεις είναι απλά να πείτε τον αριθμό του κινητού σας και να συλλέξετε τους αντίστοιχους πόντους της αγοράς σας.

1€ =  1 Πόντος

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Κατεβάστε την εφαρμογή μας τώρα και απολαύστε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και περισσότερα!

info@booms.gr

Επικοινωνια

BOOMS

Διαθέσιμο για όλες τις συσκευές

* για iPhone, iPad και Android

Εχεις επιχειρηση ?